RK Geloofsgemeenschap                  Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand Bilthoven - Den Dolder - Bosch en Duin
Lezing Erik Borgman op maandag 27 september in de Centrumkerk, georganiseerd door het Leerhuis OLV. De toegang is gratis.
Uitnodiging
 
 
Speciale viering:
zondag 26 september: Oecumenische viering.  Reserveren voor de viering hoeft niet meer, maar wel graag aanmelden voor de wandeling (zie het kerkblad Samen OLV): secretariaatolvbilthoven@gmail.com of 030-2282655.
 
 

Arja Santer stopt met de Eerste Communie

 

Arja Santer is gestopt met de begeleiding van de Eerste Communie. In de afgelopen 22 jaar heeft ze 670 communicanten mogen voorbereiden, wat ze naar eigen zeggen altijd met veel plezier heeft gedaan. Janine Noten sprak namens de Pastoraatsgroep lovende woorden. Arja bedankt!

 

Vervolg project: zien onder Cathechese!

Communicanten 2021

 

Op 11 juli was de Eerste H. Communieviering. Onder de feestelijke klanken van “Ga je mee?” kwamen de communicanten met hun brandende doopkaarsen de kerk in. Het thema van deze viering was Groeien. De kinderen hadden mooie, kleurige tuinen gemaakt als versiering, dus een verhaal over zo’n prachtige tuin, waar alles de ruimte krijgt om te groeien, kon niet ontbreken. De evangelielezing was de parabel van de zaaier: het zaad heeft goede aarde nodig om te kunnen groeien.

 

Onderhoud aan de kerk   
De komende tijd wordt er schilderwerk uitgevoerd aan kerk en pastorie. Ook worden een aantal kozijnen vervangen. Er hangt een aardig prijskaartje aan deze ingreep: ruim 35.000 euro. Mocht u aan dit onderhoud extra willen bijdragen, dan is uw gift van harte welkom! NL38 ABNA 0218747195 t.n.v. Martha en Maria parochie - OLV o.v.v. ‘onderhoud’. Er is gekozen voor een nieuwe kleur: zwart/blauw voor de deuren en het voorportaal, het overige houtwerk blijft gebroken wit.   

Collectes
U kunt u uw collectegeld overmaken naar: NL38ABNA0218747195 t.n.v. Martha en Mariaparochie - OLV.
Dank u wel!!

------------------------

WIJDEKERK
24-06-2021

Op verzoek van de bisschop hebben wij onze kerk afgemeld bij de stichting WIJDEKERK.
In ons kerkblad (juli/augustus) vindt u nadere informatie.

Zie ook: regenboogfietspad

 

 

-----------------------