RK Geloofsgemeenschap                  Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand Bilthoven - Den Dolder - Bosch en Duin

Kinderen zijn de toekomst. Wij vinden het daarom belangrijk dat kinderen een plek hebben in de kerk en zich er thuis kunnen voelen, bijvoorbeeld in gezinsvieringen en kinderwoorddiensten of bij de catecheseprojecten (Eerste CommunieTussentijdse Catechese en Vormsel).  Deze activiteiten zijn voor kinderen in de basisschoolleeftijd (groep 1 t/m 8). Daarnaast is er een gezellig en enthousiast jeugdkoor, waarin ook tieners zich thuis voelen.

Voor tieners is het aanbod op dit moment beperkt. 

Zomerkamp

Elk jaar organiseert het Aartsbisdom een kinderkamp voor kinderen tussen 8 en 12 jaar oud.
Dit kamp staat onder leiding van Pieter Struyk en Juliette Schouten.

Beestenbende!
In de zomer van 2016 organiseert het Aartsbisdom Utrecht weer een kinderkamp. Het is van zondag 7 augustus tot en met vrijdag 12 augustus en het belooft weer een ontzettend toffe kampweek te worden. Vanuit het thema ‘Beestenbende’ gaan de deelnemers deze week kijken naar verschillende verhalen in de Bijbel waar dieren in voorkomen. Natuurlijk doen we ook allerlei leuke activiteiten. We gaan veel spelletjes spelen, knutselen, zwemmen, slapen (en een beetje keten), lekker eten en nog veel meer.
Wil jij ook in zes dagen iets moois meemaken? Ga dan mee op kinderkamp! Een sfeerimpressie van het kinderkamp is te vinden op de Facebookpagina: Kinderkamp Aartsbisdom Utrecht. We zien jullie graag in Ermelo!

Wanneer: 7 t/m 12 augustus 2016
Waar: Kampeerboerderij de Aalbertshoeve, Nijkerkerweg 65 te Ermelo
Voor wie: Meisjes en jongens van 8 t/m 12 jaar (zit je op de basisschool tijdens het aanmelden)
Aantal deelnemers: maximaal 50
Hoofdleiding: Pieter Struyk en Juliette Schouten
Hoeveel kost het: 115 euro per kind. Als er meerdere kinderen uit één gezin meegaan, is er een speciaal tarief van € 60 per extra kind (voorbeeld: twee kinderen = € 175 i.p.v. € 230).

Hierbij de Flyer zomerkampen 2016 Jeugd met uitgebreide informatie, ook over de wijze van aanmelding e.d.