RK Geloofsgemeenschap                  Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand Bilthoven - Den Dolder - Bosch en Duin

Op deze plek vindt u informatie over uitvaart, doop en huwelijk. 

Zaterdag 7 mei is mevrouw Wil Hagestein overleden, een trouwe parochiaan. Wil is 83 jaar oud geworden. De dankdienst was dinsdag 17 mei om 13.00 uur in onze kerk.

Op 19 maart is in Schutsmantel Annette van den Berg-Veldhuizen overleden in de leeftijd van 86 jaar. Voorheen woonde zij op de Hezer Engweg. In de Schutsmantel was zij vanaf de eerste dag ‘het zonnetje in huis’  met haar opgewekte aard en haar hartelijk en hulpvaardig karakter.
Annette was met haar man Ben zondags een vaste bezoekster  van onze kerk, sinds  haar komst  vier jaar geleden in de Schutsmantel. Het geloof betekende veel voor haar. Haar levensleus was dan ook: “Vol vertrouwen op weg naar het licht”.  In deze geest van vrede en overgave is zij gestorven. Op 24 maart was de afscheidsviering in onze kerk, waarna de begrafenis volgde in het familiegraf bij Den en Rust

Zondagmiddag 6 maart zijn drie kinderen gedoopt in onze kerk: Leonore en Rozemarijn Smagge en Annemijn Sturm. Wij heten hen welkom in onze geloofsgemeenschap!

Donderdag 3 maart is Herman Ravestein rustig thuis ingeslapen te midden van zijn dierbaren. Herman heeft zich vele jaren actief ingezet voor de OLV. De afscheidsviering was dinsdag 8 maart om 15.00 uur in onze kerk.

Vrijdag 25 februari is mevrouw Truus van Hout overleden. Zij was een heel actieve en betrokken parochiaan die veel voor onze geloofsgemeenschap betekend heeft. De afscheidsviering was donderdag 3 maart om 11.00 uur.

Op vrijdag 14 januari is in het Meander-ziekenhuis in Amersfoort mevrouw Dicky Flipse overleden. Zij is 97 jaar geworden. Op donderdag 20 januari was de afscheidsviering in onze kerk, waarna de bijzetting volgde op ons kerkhof in het graf van haar man Jan.

 

Op maandag 10 januari is de heer Chris Wessels overleden. De afscheidsdienst was maandag 17 januari in onze kerk.

 

Op zondag 2 januari is de heer Jan Krems overleden. Jan was een trouwe parochiaan. Hij is 89 jaar oud geworden. De afscheidsdienst was dinsdag 11 januari, in besloten kring.